Friptura de porc cu legume, nuci si usturoi
Contribui si eu la provocarea lunii noiembrie, sper ca nu e iar prea tarziu, asa cum am facut tada trecuta cu dovleacu:P am o reteta pregatita si cu dovleac,doar ca nu am mai postat-o,cred totusi ca o voi programa pt maine:) Acum va las sa savurati fripturica de porc cu nuci si usturoi...pe care am facut-o saptamana trecuta:)Am pregatit o fripturica pe care am condimentat-o cu sare,piper,marar, apoi am calit un morcov,pastarnac si o ceapa, spre final am adaugat o mana de nuci si usturoi, le-am mai lasat maxim 5 minute,am asezonat cu telina si le-am servit cu usturoi murat si un pahar de vin eu alb puiu meu rosu:) a fost delicios...
De bun o fi bun,nu zic!Dar usturoiul murat cum este?Sper sa ai noroc la concurs!
RăspundețiȘtergereMerci ca ai trecut pe la mine:) Cat despre usturoi e super bun,la inceput am fost un pic sceptica,dar dupa ce am gustat a devenit preferatul meu:)
RăspundețiȘtergereNu ai pentru ce.Am sa incerc usturoiul, dar poate pui totusi reteta cum il faci tu.Multumesc anticipat.Te pup.
RăspundețiȘtergere