luni, 22 noiembrie 2010

Friptura de porc cu legume la wok

Pentru doua portii:
Friptura:
2 felii carne porc
mustar
sare
piper
Legume:
ciuperci
morcov
varza
ardei
grau incoltit
Ulei pt. prajit
Bucatile de carne se ung cu mustar si se condimeneaza cu sare si piper si se prajesc in tigaie wok, cand sunt gata se scot pe o farfurie si in uleiul ramas prajim legumele taiate dupa preferinta... Le servim dupa pofta inimii!Sa aveti pofta!

3 comentarii:

  1. ce bine arata :D ...vreau si eu putin din acea garnitura ca mi se pare tare interesanta combinatia :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Da te invit... chiar e interesant, germenii de grau sunt usor crocanti,cred ca ei fac ca garnitura sa fie interesanta:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-e foame!A mai ramas ceva?Ma faci sa am pofte.Pupici.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru vizita si mesaje!Cu drag,Marrya!