sâmbătă, 12 iunie 2010

Flower power si Leapsa de la Kata

Flower power 
 
 Doua creatii facute azi o agrafa ci un colier ambele cu flori din material, confectionate si colorate de manuta mea si snurulet facut tot de mine cu aplicatii de margelute de nisip, o frumusete:)  Pozele  nu sunt prea reusite, dar mege...
                      Teddy a fost in aceasta seara modelul meu:)

                                                            Agrafa...
  
Floarea si o particica din colier

   

 Leapsa de la Kata  care consta in a descrie ce ceaiuri sunt pe la mine in camara...hmmm pai sincersa sa fiu nu am decat doua ceaiuri un ceai negru care la cumparat iubitul meu si unul cu musetel si  vanilie care l-am luat eu in rest nimic, mi-am propus sa-mi mai iau cateva... imi doresc unul de soc e atat de bun..., am pus deja cateva flori sa se usuce o sa fac curand un ceiuc din ele... dau si eu leapsa lui Evelina, Yafa si la toata lumea care doreste. O zi buna sa aveti!

3 comentarii:

  1. Mandru este Tedy sa iti fie model ...se vede de departe.Deosebite creatiile tale ! Bravo!
    Referitor la Leapsa cu ceaiul...sa inteleg ca trebuie sa va spun cate ceaiuri am eu in camara...DA??
    daca da....maine va fi ceainarie pe blog....am cam multe ceaiuri...

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună Ziua
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
    Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
    Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
    Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
    Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
    Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult Marry,am venit sa o ridic, scuze de intarziere.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru vizita si mesaje!Cu drag,Marrya!