duminică, 6 iunie 2010

Tarta cu carne tocata

   
100g carne tocata
ardei verde si rosu cam jumatate din fiecare
4-5 fire de ceapa verde
un morcov
5 ciupercute
2 oua
50ml lapte 
pasta de tomate
o rosie
cascaval
sare,piper,rosmarin si busuioc
aluat pt tarta
Se pune carnea tocata intr-un bol mai maricel, apoi se taie marunt ardeiul,ceapa,ciupercutele, morcovul se da pe razatoarea mare se pun peste carnea tocata,se adauga laptele,ouale,pasta de tomate si condimentele, se amesteca bine, apoi se trece la intinsul aluatului, se intinde o foaie nu pre subtire,dar nici prea groasa, se pune in tava unsa, eu am folosit o panza pt copt si nu a mai fost nevoie sa o ung... Peste aluat se toarna compozitia intr-un strat uniform, se orneaza cu felii de rosie si se baga in cuptorul incalzit inprealabil. Temperatura de coacere 200grade Timpul de coacere aprox 40 min Cu 5 min inainte de a scoate tarta din cuptor se rade cascaval deasupra, iese o minunatie...
Sugestie de servire!
Sa aveti pofta!
Si un votic va rog.... 
Multumesc frumos! 
Si in final ma laud cu cateva premii dragute primite in dar de la draga de Evelina...
Le ofer si eu mai departe lui Kata  si oricui doreste sa le aiba... Pupicei la toata lumea

Un comentariu:

Va multumesc pentru vizita si mesaje!Cu drag,Marrya!