vineri, 1 februarie 2013

Cheesy cauliflower





Conopida cu cascaval
- o conopida micuta
- 3 oua
- cascaval ras
-sare,piper,vegeta
-rosii cherry pt. decor
Punem apa la fiert cu putina sare, cand da in clocot adaugam conopida bine spalata si rupta buchetele, o lasam sa fiarba pt 10-15 min. Intre timp batem ouale bine condimentam cu piper si vegeta. Cand conopida e gata o strecuram de apa si o lasam putin sa se usuce de apa, o asezam in caserola/tava pt cuptor, punem un strat conopida unul de cascaval cu ou pana umplem tava, daca aveti lapte la indemana puteti adauga in compozitia de ou lapte si eventual o lingura pesmet, decoram cu feliute de rosii si bagam la cuptor pana devine aurie. Eu am servit-o alaturi de pui la cuptor. Pofta buna!

Un comentariu:

Va multumesc pentru vizita si mesaje!Cu drag,Marrya!