sâmbătă, 29 iunie 2013

Mancarica de mazare

Mancarica de mazare cu pui
- mazare, am folosit aproximativ 200-250g
- o ceapa
- un morcov
- ardei rosu si verde (eu am avut congelat de mine gata taiat cubulete, am pus aprox. o mana)
- telina dupa gust
- o conserva de rosii taiate cubulete in suc
- sare
- amestec de ierburi
- carnita de pui
- ulei, aprox 2 linguri.
Prajim la foc usor, intr-o cratita puiul cu cele doua linguri ulei cat sa prinda o crusta aurie, apoi il scoatem si in uleiul ramas, calim ceapa,morcovul si ardeiul, cand sunt gata adaugam rosiile si lasam 2-3 minute si apoi adaugam mazarea, lasam sa fiarba pt 20 minute, apoi adaugam si carnita cu telina si mai lasam pt inca 10-15 minute, cat sa fie carnita complet gatita si mazarea fiarta dupa gust. Condimentam si servim calda! Noi am servit-o alaturi de painica cu seminte si tarate facuta in casa, a fost tare delicioasa! Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru vizita si mesaje!Cu drag,Marrya!