duminică, 25 aprilie 2010

Picturi

 Cum azi e vremea mai urata am stat in casa si mi-am dezvoltat calitatile artistice:) si am creat un tablouas dragut, de fapt doua. Iata detaliile... Locul meu de munca sa desfasurat pe podea unde am pus un ziar ca masa de lucru care nici n-am apucat sa-l citesc:) Alaturi de pictura mea este si un carton care l-am folosit pt prepararea culorilor, care a devenit si el o pictura draguta foc.

 
In urmatoarea poza puteti admira pictura mea in toata splendoarea... Turnul Eiffel pe care o sa-l vizitez intr-o zi.


 Iar in ultima poza micuta si draguta picturica, dulce, nu???

  

14 comentarii:

  1. bravoooooooooo!!!!!!! imi place foarte mult ce ai pictat, iar turnul eiffel e super.......sper sa il vizitez si eu in viata asta :)......spor la lucru in continuare ca talent ai :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos... Cine stie de unde vine sansa... de mult nici nu indrazneam sa visez ca asi putea ajunge la Paris, dar acum stiu ca am o sansa reala si am cam planuit in vara asta sa fugim intr-un week-end pe acolo:)

    RăspundețiȘtergere
  3. That special woman it is me, isn't it? :)
    Glumesc :p !
    Dragut turnul. Initial am crezut ca ai fost acolo si ca l-ai pictat din memorie. Eu nu pot trasa nici macar o linie dreapta,de pictura nici nu mai vorbesc! Oricum, trebuie sa fie la fel de relaxant precum e gatitul pentru unii sau cantatul in baie pentru altii.
    Mi-ar placea sa desenezi din nou turnul dupa ce te intorci de la Paris ;) Ar fi interesant sa aflu cum arata in viziunea ta dupa ce te vei fi intors de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu siguranta o sa-l pictez dupa ce o sa-l vad cu ochii mei... Multumes greieras micut... cred ca esti Diana,nu? sau ma insel?:P

    RăspundețiȘtergere
  5. Iata ca acum mi-am dat seama de ce ma intrebai daca esti tu femeia speciala... cam cu intarziere:)) Of course you are special!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult de vizita, astept sa-ti vad blogul cat mai incarcat de creatii handmade, si distractie placuta la Paris!

    RăspundețiȘtergere
  7. :) Eu sunt, Diana. Inca nu mi-am dat seama cum imi pot face cont sau care-i treaba dar incerc acum.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am vazut ce scriai tu pe blogul Irinei(http://decupajart.blogspot.com/) Uite un magazin la tine acolo, foarte bine dotat, nu stiu daca au si langa tine un magazin dar macar poti cumpara online.
    http://decupajart.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  9. Am vazut ce scriai tu pe blogul Irinei(http://decupajart.blogspot.com/) Uite un magazin la tine acolo, foarte bine dotat, nu stiu daca au si langa tine un magazin dar macar poti cumpara online.
    http://decupajart.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  10. ??? pai si unde-i link-ul??? ai afisat doar link-ul catre pagina Irinei:(

    RăspundețiȘtergere
  11. Scuze, am avut o mica problema, cand am postat si a trebuit sa rescriu mesajul, cel mai probabil nu am mai facut copy la site-ul de care iti vorbeam.
    http://www.hobbycraft.co.uk/Home.aspx

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu face nimic, multumesc pentru-ca totusi mi-ai lasat link-ul. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  13. Frumoasa pictura ta!!!
    Când vei veni la Paris sa vizitezi Turnul Eiffel, sa-mi spui, poate ne înâlnim, eu locuiesc în apropiere.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc pentru vizita si mesaje!Cu drag,Marrya!